Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

24 лютого Указом Президента №69/2022 було оголошено загальну мобілізацію

Новина
24.03.2022
На виконання даного Указу Коломийський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки протягом 90 діб проводить мобілізацію людських і транспортних ресурсів.
 
Мобілізації підлягають не лише резервісти, а усі військовозобов’язані віком 18-60 років, які за станом здоров’я були визнані придатними або обмежено придатними до проходження військової служби.
 
Вищезгаданим особам негайно з'явитися до Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (Коломийського військомату).
 
Крім мобілізації військовозобов’язаних проводиться мобілізація транспортних ресурсів.
Указом Президента України №64/2022 було введено воєнний стан, тож військове командування району діє в межах Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Зокрема ним передбачені заходи відчуження майна, що знаходиться у приватній або комунальній власності для потреб держави.
Ми обов’язково переможемо!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше